Search
Close this search box.

Новини за медицина и здраве

Search
Close this search box.

Новини за медицина и здраве

Новини за медицина и здраве

Запознайте се с лекарите

Пълен списък на регистрираните лекари.

Д-р Петър Пенчев


Д-р Пенчев е специалист с над 30 години опит в кардиологията и има зад гърба си множество курсове за следдипломна квалификация в Медицински университет - София и Национална кардиологична болница - София.

Д-р Димитър Павлов


Д-р Павлов е специалист с над 40 години стаж, като 30 от тях са във вътрешни болести, а над 20 – в гастроентерологията. Началник е на отделението по гастроентерология (ГЕО) при МБАЛ „Хаджи Димитър”.


Д-р Кинчев е специалист с дългогодишен опит в диагностиката и лечението на артрити, други заболявания на опорно-двигателния апарат и автоимунни заболявания.

Д-р Димитър Димитров


Д-р Димитров извършва диагностично-консултативни прегледи и лечение на заболявания на ушите, носа и гърлото при възрастни пациенти и деца.

Д-р Тинка Вълчева – Акшар


Д-р Акшар е специалист с над 30 години опит в областта на неврологията. Работила е в Неврологично отделение в МБАЛ "Д-р Иван Селимински" и е на разположение на своите пациенти в кабинета си в „ДКЦ 1 – Сливен”.

Д-р Светла Жекова Жекова


Д-р Светла Жекова Жекова извършва прегледи покривани от НЗОК в ДКЦ II Сливен ЕООД и Медицински Център Топ Медик, Ямбол. Изисква се направление от Личен лекар.